Toimisto-, hallinto- ja IT-alan ammattilaiset

JHL:läiset ammattilaiset työskentelevät näissä tehtävissä pääosin julkisella sektorilla eli kuntien, kuntayhtymien ja kunnallisten osakeyhtiöiden sekä valtion palveluksessa.

Kunta-alan erilaisissa toimisto- ja hallintopalvelualan tehtävissä työskentelee yhteensä noin 25 000 henkilöä. Yleisiä tehtävänimikkeitä ovat toimistosihteeri, kanslisti, osastosihteeri, toimistovirkailija, koulusihteeri, palkkasihteeri, taloussihteeri ja etuuskäsittelijä.

Valtiolla toimisto-, hallinto- ja tietoteknisissä tehtävissä ammattilaiset toimivat  eri ministeriöissä, valtion laitoksissa ja virastoissa.

Toimisto-, hallinto- ja IT-alalla toimii sekä valtakunnallinen verkosto että alueellisia ammatillisia verkostoja.

Alueellisesta toiminnasta saat tietoa parhaiten aluetoimistoista. Voit olla yhteydessä myös valtakunnallisen verkoston jäseniin.

JHL:n jäsen, jäsenten sivuilta löydä ammattialakohtaista tietoa.
Kirjaudu siis jäsensivuille