OPISKELIJAN LIITTYMINEN

Opiskelija, liity jäseneksi

Liity jäseneksi NYT! JHL:n opiskelijoiden tunnuslause on: ”Ei oo häpee olla nopee”. Nyt nopeus on valttia liittymisessäkin.

Homma ei voisi olla helpompaa. Napsauta yllä  oleva tekstilinkki auki, lisäohjeita löydät tarvittaessa lomakkeen oikeasta reunasta, sinipohjaisia kysymysmerkkejä napsauttamalla. Täytä kysytyt tiedot ja paina Lähetä -painiketta. Se on siinä.

Jos teet työtä, (pitkää tai pätkää) liity myös työttömyyskassan jäseneksi. Jos haluat, että työnantajasi perii jäsenmaksun suoraan palkastasi, printtaa jäsenmaksun perintäsopimus ennen lomakkeen lähettämistä. Anna perintäsopimus palkanlaskijallesi/ työnantajallesi tai työpaikkasi luottamusmiehelle.

JHL:n opiskelijajäseneksi voit liittyä, jos opiskelet seuraaville aloille valmistavissa oppilaitoksissa ja työnantajasi valmistumisesi jälkeen voi olla
- kunta
- kuntayhtymä
- seurakunta
- valtio tai
- kunnan, kuntayhtymän, seurakunnan tai valtion
  liikelaitos tai yhtiö
- julkiselle sektorille palveluja tuottava yritys tai
  yhteisö
- edellä mainitut vastaavat toimialat.

Lue tämä: Hyvä JHL:n opiskelijajäsen
Linkistä avautuu yksityiskohtaisempaa tietoa jäsenyydestä ja jäsenyyden hoitamisesta.

Uuden jäsenen jäsenpaketin mukana saat  jäsenkortin, jäsenetuesitteen ja kalenterin.

Opiskelijajäsenen jäsenmaksu
JHL:n opiskelijajäsenä maksat jäsenmaksua vain saadessasi ennakonpidätyksen alaista ansiotuloa. Jos sinulla ei opiskeluaikana ole ansiotuloa, ei jäsenmaksuakaan tarvitse maksaa (jäsenmaksuvapautus).

Jäsenmaksu on 1,05% ansiotulosta. Siis: kun opiskelijana saat ennakonpidätyksen alaista tuloa, tulee siitä maksaa jäsenmaksu. Opiskelijajäsenä saat jäsenmaksun suorittamista varten viitepankkisiirrot tilaamalla ne jäsenyksiköstä.

Kun sinulla opiskelijajäsenä on voimassa oleva työsuhde, voit liittyä Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassan jäseneksi. Tällöin voit kartuttaa oikeutta ansiopäivärahaan ja kokonaisjäsenmaksu on 1,33%.

Kyllä, tilaan lisäinfoa ja liittymismateriaalia!

Kusti polkee- posti kulkee vai kulkeeko?

Etkö asu enää samassa opiskelijaboxissa kuin kuukausi sitten?
Meinaatko vaihtaa kämppää?
Muistathan ilmoittaa osoitteenmuutoksesta myös meille.
Se käy näppärimmin osoitteessa jasenrekisteri(ät)jhl.fi

Laita viestiin otsikoksi: opiskelijajäsenen osoitteenmuutos
Kirjoita viestiin:       koko nimesi
                             "vanha" osoitteesi