TYÖPAIKALLA LIITTYMINEN

Tiedustele työpaikallasi, kuka siellä toimii JHL:n luottamusmiehenä tai paikallisen JHL-yhdistyksen aktiivina. Heitä voit pyytää täyttämään kanssasi sähköisen liittymislomakkeen tai saat paperisen liittymislomakkeen ja valtakirjan jäsenmaksun perintäsopimusta varten.

Palauta paperinen lomake täytettynä jäsenasiainhoitajalle/luottamusmiehelle/yhdityksen aktiiville.  Yhdistyksen hallitus hyväksyy sinut jäseneksi ja huolehtii, että jäsenmaksun perintävaltakirja menee työantajallesi.

Jos työnantajasi ei peri jäsenmaksuasi suoraan palkasta, voit maksaa jäsenmaksun itse. Laita tällöin rasti ko. kohtaan liittymislomakkeessa.

Jäseneksi rekisteröimisen jälkeen saat jäsenyydestäsi vahvistuksen ensin tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Muutaman viikon kuluttua saat postitse jäsenkorttisi ja -kalenterisi, jäsenetulehden ja uuden jäsenen infoa. Tällöin kaikki JHL:n jäsenedut ovat käytettävissäsi.

Jäsen liittyy aina JHL:n jäsenyhdistykseen, joita on yhteensä noin 770.